Ce este un blog, și la ce ne folosește?

Помогите рассказать человеку о себе. Вам пара кликов, человеку - мечта.


Noi-noua geneție de boschetri, și suntem mulți. Acest lucru nu este de mirare!  

Pentru un trai decent avem nevoie sa ne abținem de la multe ca într-un final să ajungem la acea ,,Mină de aur"...

Începem cu locul de trai, la noi în țară o locuință luată în chirie este mai costisitoare decît costul unui apartament în întregime din alte țări sau din alte orașe, acest lucru încă odată dă dovadă că nu are sens să locuim într-un loc, suntem în permanență nomazi, pornim în străinătate! Acolo fiind ne găsim un job care amăgitor ne dă impresia că viața este mai ușoară.

O altă sursă de venit sau mai bine zis o sursă de venituri suplimentare ar fi crearea unui blog.

Mintea adolescenților este  capturată de blogging. La urma urmei, este atât de cool - să  faci fotografii sau clipuri video, sau să scrii un text mic, în schimb câștigand  abonați și să faci niște bani, în dependență de temele care le abordezi, bani de buzunar sau bani buni! Dar este atât de simplu? sa faci dintr-un blog, o muncă de mare plată? Ce ar trebui să poată face un blogger?

Profesiile din lumea contemporană se schimbă foarte des și repede, unele dispar, ele sunt înlocuite de altele. Și blogging-ul  este una dintre cele mai noi profesii care a devenit popular în ultimii 15 ani. Copiii avansați deja în școala medie  se văd bloggeri. Adolescenții nu doresc să studieze  matematica la școală, ci  doresc să facă transmisiuni directe cum joacă jocuri video. Părinții continuă să insiste asupra educației "normale". Deci, cum să mergem pe calea cea dreaptă?

În acest articol ne v-om împărtăși cu Dvs. ce este în esență profesia blogging.

Blogging-ul poate fi combinat cu munca principală. Cu toate acestea, cu dezvoltarea de succes a blog-ului   autorul  se confruntă cu o alegere dificilă - munca obișnuită sau blog-ul?


Argumente pro:

✔ Blogging este un loc de muncă și un hobby într-același timp

✔ acorduri Barter da produse gratuite pe care blogger-ul este gata să facă publicitate: de la produse cosmetice și scutece, la masini și diferite agenții de turism.

✔ Program flexibil

✔ Lipsa superiorilor


Contra:

✔ o zi de lucru neregulată

✔ Spre deosebire de alte profesii, un blog necesită timp pentru dezvoltare

✔ Câștiguri instabile


Cît cîștigă un blogger?

Încercați să introduceți interogarea,,Cît cîștigă un blogger" în bara de  de căutare Yandex sau Google și veți  vedea că majoritatea oamenilor sunt interesați în câștigul bloggerilor și YouTube-rilor. Un blogger primește venituri din publicitate. Spre deosebire de publicitatea deschisă obișnuită de pe Internet, postarea publicitară din bandă sau de pe canalul bloggerului este evaluată mai mult. publicul are încredere în blogger ca un expert și un prieten. Abonații vor ține seama de sfatul său în cazul în care el spune că acești pantofi sunt foarte confortabili, sau anvelopele de iarnă a acestui producător suntcele mai fiabile.


Costul de publicitate depinde de numărul de abonați și cît de serios blogger-ul lucrează asupra temelor care sunt abordate in articolul său, cât de des abonații navighează pe blog, cîte comentarii lasă  postărilor scrise de acest autor. Prin urmare, prețul pentru o "integrare" publicitară sub forma unui segment postat, sau un material video poate varia de la 6 dolari americani pină la 2500  de dolari. Iar pentru bloggerii populari , ajunge la 15000 dolari!


P.S. Eu autorul acestei postări, sunt începător în acest domeniu, la fel ca și cititorii acestui blog îmi doresc să văd cum decurge acest proces și cum e să duci un blog.Logo - Despre.MD
821


2 подписчика
Коментарии

1 подписчик

Îți dorim succes în începuturile tale și cât mai multă plăcere și venit din postările plasate pe despre.md  

8 месяцев назад Ответить
3 подписчика

Eşti bravo, succes în continuare!

8 месяцев назад Ответить

2 подписчика